Waterskicentrum De Kempervennen

Waterskicentrum De Kempervennen is een watersportfaciliteit gelegen in Westerhoven, Nederland. Het centrum is onderdeel van het vakantiepark Center Parcs De Kempervennen en biedt een scala aan activiteiten en faciliteiten voor watersportliefhebbers.


 Waterskiën over het water


Een van de belangrijkste attracties van Waterskicentrum De Kempervennen is het waterskien en wakeboarden op het meer. Bezoekers kunnen deelnemen aan lessen en trainingen, of ze nu beginners zijn of al ervaren watersporters. Het centrum biedt instructeurs en uitrusting voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het geschikt is voor het hele gezin.


Op zoek naar een leuke en uitdagende wateractiviteit? Zoek dan niet verder want dan is het Aquapark zeker iets voor jou. Het Aquapark is een drijvende hindernissenbaan met obstakels die variëren van gemakkelijk tot zeer uitdagend. Je kunt je eigen route bepalen op het Aquapark, dus of je avontuur zoekt of gewoon wilt ontspannen en plezier wilt hebben met familie en vrienden - het Aquapark heeft voor ieder wat wils!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bekijk de website voor de actuele openingstijden


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Aquapark €14,00 per uur

Waterskibaan sessie van 90 minuten €32,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Waterskicentrum De Kempervennen

Hoeveel sterren geef jij Waterskicentrum De Kempervennen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Waterskicentrum De Kempervennen te melden