Room Experience Geldrop

Roomexperience Geldrop is een entertainment locatie voor het hele gezin. Speel een spannend potje Lasergame of probeer te ontsnappen uit 1 van de Escaperooms. ​In de Arcade Game Room kun je onbeperkt spelen op een grote selectie van de leukste Arcade games. ​Ook voor je feestje of uitstapje kun je bij ze terecht, ze zullen zorgen dat het een onvergetelijke dag of avond wordt.
Lasergamen

Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun. Een arena vol rook- en lichteffecten zorgt voor een adembenemende beleving. Je speelt altijd prive met je groep, dus geen andere tegenstanders


Escaperooms

ArcadeEscape

Deze Arcadehal is in de jaren tachtig door economische redenen gesloten. Tijdens de exploitatie was er een conflict met een medewerker die uit woede deze gamehal zo heeft omgebouwd dat je hier heel eenvoudig in kunt gaan, maar bijna onmogelijk is om deze weer in de beschikbare tijd van 60 minuten te verlaten? ​
The Bus Escape

Deze oude Daf gevangenisbus werdt gebruikt om zwaar gestrafte gevangenen naar hun plaats vanbestemming te brengen zonder mogelijkheid te ontsnappen. Door een goede samenwerking is het toch mogelijk om de deur te openen binnen de maximale tijd van 60 minuten.


Escaperoom Kids

Kun je ontsnappen binnen 45 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes kun je alle raadsels en puzzels oplossen die je de juiste code zal geven voor de uitgang. Je kunt kiezen uit 2 escaperooms. De kinder escaperooms kunnen gespeeld worden vanaf 6 kinderen. Er moet altijd een volwassenen begeleider mee in de kamer, maar deze hoeft niet te betalen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag 12:00 tot 18:00 uur

Donderdag 14:00 tot 18:00 uur

Vrijdag 14:00 tot 22:00 uur

Zaterdag 12:00 tot 22:00 uur

Zondag 12:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lasergamen 8,50 p.p

Escaperoom 14,50 p.p.

Escaperoom Kids 9,50 p.p.

 


0 Recensies over Room Experience Geldrop

Hoeveel sterren geef jij Room Experience Geldrop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

15 leuke uitjes om te doen met Vaderdag

Wat geef je een vader die alles al heeft? Een lekker ontbijtje op bed is natuurlijk altijd goed, maar wat nog veel leuker is is om je vader te verrassen met een leuk uitje.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Room Experience Geldrop te melden