DippieBoe

Dit evenement is te bezoeken van:
17-10-2023 t/m 22-10-2023

 

Halloween in DippieDoe: het noodlot slaat weer toe! Dit najaar zijn de onweerswolken boven Attractiepark DippieDoe donkerder dan ooit. In alle hoeken en gaten komen personages uit de boeken van de uitgebrande DippieBoekenBibliotheek tot leven! Doorgedraaide circusartiesten, venijnige piraten en slijmerige zeemonsters nemen bezit van het park. Het onheil heerst nog altijd!


Mensen staan verkleed in het bos


De baas van de bibliotheek, bibliothecaris Columbus Forêt, is tot overmaat van ramp op mysterieuze wijze opgesloten in één van de boeken. Wanneer zijn kleinzoon deze plek op het spoor komt en op onderzoek uitgaat, raakt hij verzeild in een magisch avontuur. Duistere raadsels blijven niet lang verborgen…


DippieBoe is Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Attractiepark DippieDoe in Best. Het volledige park is omgetoverd tot Halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend. Overdag zijn er al diverse Halloween-activiteiten, maar het echte griezelen start pas als de klok zes keer achter elkaar heeft geslagen. Durf jij te komen? Met dit jaar een interactieve voorstelling, met in de hoofdrol de meermaals bekroonde illusionist Alfredo Lorenzo, een spectaculaire circusshow en een losloop van meerdere scare actors die je doen laten rillen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

17 t/m 22 oktober

Deuren geopend van 12:00 tot 21:00 uur

DippieBoe avond vanaf 18:00 uur

Zondag DippieBoe avond vanaf 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagticket €17,50

Avondticket €12,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over DippieBoe

Hoeveel sterren geef jij DippieBoe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van DippieBoe te melden