Deltapark Neeltje Jans

(2.2/5)  22 recensies

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 25 maart t/m 30 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

In de winter periode is een aangepast schema


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 1 jaar gratis

2 en 3 jaar €8,00

4 t/m 11 jaar €17,00

12 t/m 64 jaar €22,50

Senior 65+ €20,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

 


22 Recensies over Deltapark Neeltje Jans

(Pagina 1 van 3)

 

"Wij vonden het geweldig"

Petra   -   12-10-2023

12-10-2023

Reageer op deze review

"Wij vonden het geweldig"

Wij vonden het super leuk weer hadden natuurlijk ook schitterend weer ,jammer van de stormvloedkering dat die niet meer te bezoeken is maar wij hebben genoten ben samen met me man en moeder na toe geweest, het is voor ieder wat wils heel interessant, vooral de deurtjes die je kon openen en dat ze spraken, de film dat het water door brak kreeg kippenvel, maar mensen die er niet in mee kunnen gaan en geen interesse daar in hebben val dat altijd tegen .maar ik raad het de mensen aan om daar een kijkje te nemen

Lees verder  


"Teleurstellend "

Lisa   -   31-08-2022

31-08-2022

Reageer op deze review

"Teleurstellend "

De stormvloedkering is niet meer te bezoeken, dit is waar het park voor gebouwd is. Het is nu een waterspeeltuin voor gezinnen met jonge kinderen. Het draait niet meer om de bouw van de stormvloedkering. Toen we aangaven bij de receptie dat er op hun website nergens te vinden is dat er geen bezoek meer kan worden gebracht aan de stormvloedkering gaf mevr. aan dat dit ook niet ging gebeuren! Jaja stilzwijgt is het belangrijkste onderdeel van het park gesloten.

Lees verder  


"Prima park, leerzaam!"

Ria   -   16-08-2022

16-08-2022

Reageer op deze review

"Prima park, leerzaam!"

Was leuk, ook voor de kinderen


"Geen aanrader"

R.Raat   -   11-08-2022

11-08-2022

Reageer op deze review

"Geen aanrader"

Oude rommel en weinig te doen . De intree prijs is ve te hoog voor wat er te doen is . Echt woeker prijzen . Daarbij is het eten en drinken ook flink aan de prijs . Dit park is zeker geen aanrader !

Lees verder  


"Vervallen "

Kim   -   03-07-2022

03-07-2022

Reageer op deze review

"Vervallen "

7 jaar geleden was ik hier ook en toen dacht ik al goh wat onderhoud zou niet verkeerd zijn. Nu ziet het park er niet veel beter uit en werkelijk niets gedaan. Vervallen en niet onderhouden park voor heel veel geld.

Lees verder  


"Slechtste wat Zeeland te bieden heeft!!!"

Fred   -   25-06-2022

25-06-2022

Reageer op deze review

"Slechtste wat Zeeland te bieden heeft!!!"

Niemand gehoord die de boottocht wat vond,je ziet niets wat de de moeite waard is en als eraf iets uitgelegd wordt is het niet te verstaan!! Toen iemand vroeg od het geluid wat harder kon was de mededeling dat ze gebonden waren aan regels!!op open water!! Nee neeltje mensen,doe die boot aub weg en investeer in andere dingen!! En doe wat aan de prijzen want hetneigt naar afzetting!! Fred

Lees verder  


"Veel te duur voor wat je krijgt"

Ursela   -   15-05-2022

15-05-2022

Reageer op deze review

"Veel te duur voor wat je krijgt"

De delta werken zijn vast interessant maar het park is ronduit schandalig en voor de helft gesloten maar wel de volle 26 euro betaald, veel te duur voor wat je krijgt.....5 euro pp voor de deltawerken is oke je zou een keuze moeten hebben in alleen deltawerken en deltawerken inclusief park wat ook niet meer als 11,50 zou mogen kosten. Ik raad dit af ..ps kunstjes met de dieren is ook niet oke

Lees verder  


"Uitbuiting van dier en toerist"

Chris   -   07-05-2022

07-05-2022

Reageer op deze review

"Uitbuiting van dier en toerist"

De thema's van waterloop en deltawerken zijn interessant. Maar de shows met zeeleeuwen en zeehonden was echt schrikken! Kleine ruimtes, aangeleerde kunstjes doen voor toeristen en weinig liefdevolle begeleiding zonder enig educatieve invalshoek. Ongelovelijk dat dit nog mag in deze tijd. Het park is ook sterk verouderd en half gesloten. Echt zonde. Veel te duur en uitbuiting van dieren en toeristen.

Lees verder  


"Interessant en leerzaam"

Debby   -   15-10-2021

15-10-2021

Reageer op deze review

"Interessant en leerzaam"

Wij zijn hier geweest met het kamp van mijn dochter. Eerst gingen we de Delta experience doen en dat was erg indrukwekkend. De film over de wederopbouw was saai maar wel leerzaam. Daarna kregen we een rondleiding over de Deltawerken en de meneer die ons alles vertelde deed dit erg leuk en leerzaam. Tot slot mochten de kinderen nog even in het waterpark. Dit vonden ze erg leuk. Vooral de glijbaan met de bootjes waren een succes.

Lees verder  


"Valt zwaar tegen"

Els   -   01-09-2021

01-09-2021

Reageer op deze review

"Valt zwaar tegen"

Dieren zitten in veel te kleine leefomgeving. Hele dure entree en alles is zwaar verouderd. Restaurant goor, hek bij de zeehonden zat niet op slot.... Weggelopen bij de voer show, omdat we het niet konden aanzien hoe er met de dieren werd omgegaan. Gewoon zielig. Ik vind het zonde van het geld.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Deltapark Neeltje Jans?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

Nu de zomervakantie weer is begonnen in veel delen van het land, is het natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen. Op deze site kan je genoeg inspiratie opdoen voor gezellige activiteiten. In dit blog kan je de leukste uitjes vinden voor in de zomer.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Deltapark Neeltje Jans te melden