Deltapark Neeltje Jans

(2.7/5)  10 recensies

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 25 maart t/m 30 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

In de winter periode is een aangepast schema

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 1 jaar gratis

2 en 3 jaar €8,00

4 t/m 11 jaar €17,00

12 t/m 64 jaar €22,50

Senior 65+ €20,50

 


10 Recensies over Deltapark Neeltje Jans

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk park voor kinderen"

Andre   -   17-06-2020

17-06-2020

"Leuk park voor kinderen"

Wij hebben een leuke dag gehad met veel waterpret. Show met de walrus was erg leuk en personeel vriendelijk. Niks gezien van slecht onderhoud, .... eten is zoals bij alle uitjes...prijzig. Entree is redelijk , gezien de prijzen van parken als een Efteling etc....

Lees verder  


"Waardeloos"

Frank   -   21-03-2019

21-03-2019

"Waardeloos"

In elk denkbare vorm gericht op het uitbuiten van de consument / toerist. Als gezin met 2 kindjes (0 en 2,5 jaar) wilde we een leuk dagje uit en vertrokken op 21/03/19 in de ochtend vanuit center parcs port zelande naar Neeltje Jans. Aan de receptie vroeg mijn vrouw naar de kosten voor uitsluitend het aquarium. (Mijn zoontje is gek op vissen) Onvriendelijk werd haar lachend medegedeeld dat de prijs van maar liefst € 18.00 pp moest worden afgerekend en voor mijn oudste zoontje € 7.00. Na € 43.00 afgerekend te hebben kwamen we in een gedatteerde puinhoop van jewelste terecht. Een aquarium waar je letterlijk na 15 stappen alweer uit was, speeltoestellen waarvan 75% buiten gebruik was en een walvisattractie waarbij mijn gehele zin bijna de nek had gebroken. Als je als gast al niet zelf snel naar buiten rende dan deed dit zeker wel het getoonde voedsel in het restaurant. Wat een trieste misplaatst commerciele wanvertoning! Schaam jullie

Lees verder  


"super"

chantal   -   27-08-2018

27-08-2018

"super"

omdat de rest alleen maar negatief is....


"Geweldig!"

Priscilla   -   21-08-2018

21-08-2018

"Geweldig!"

Geweldig park met een betaalbare entreeprijs! Leerzaam voor de kinderen (7 & 9), een super leuk aqaupark en leuke shows. Wij waren er met prachtig weer, maar kan mij voorstellen dat je met slecht weer of kou, snel bent uitgekeken en daardoor de entreeprijs als hoog wordt ervaren.

Lees verder  


"Geldklopperij "

Joke   -   12-08-2018

12-08-2018

"Geldklopperij "

Entreeprijs erg hoog en voor alles wat je extra wilt doen nog bijbetalen. Horeca niet sfeervol en duur. En dan nog 7.50 betalen voor het parkeren. De roofvogelshow was leuk. Al het overige viel tegen. Tijdens de boottocht is er eigenlijk niets leuks te zien. Echt jammer!

Lees verder  


"Belachelijk duur!"

B   -   28-05-2018

28-05-2018

"Belachelijk duur!"

Belachelijk dat je €22,50 moet betalen als je all้้n de deltawerken wilt zien. Ik heb geen behoefte aan shows, opgesloten dieren of een aqua park. Jammer dat de dagjes mensen die speciaal voor dit wereldwonder naar Neeltje Jans komen, tegen dit verschrikkelijk hoge bedrag aanlopen. Omdraaien en heel snel wegrijden!

Lees verder  


Greten   -   02-05-2014

02-05-2014

Sluit mij aan bij de meningen van de bovengenoemde 3e rangspark met een veel te hoge prijs. 74€ daar is het pakeer geld nog niet bij van 7€ het park dient hoognodig te worden opgeknapt. Zelfs gratis niet de moeite waard

Lees verder  


Kees Hofs   -   25-09-2013

25-09-2013

Wij zijn vandaag gezellig met de hele familie naar Neeltje Jans gegaan. In tegenstelling tot C.P van Gelder vonden wij het juist leuk om na de deltawerken ook nog een paar andere dingen te doen. Ook vonden wij het juist leuk om de zeehonden te zien. De prijs kunt u wel hoog vinden maar zij zitten ook in de crisis en met dat parkeren van €7, dan gaat u maar op de fiets. Van de 4 kassa's waren er 2 open en je hoefde niet lang te wachten. Nog een keertje naar Neeltje Jans? JA TUURLIJK!! Het is echt leuk om te doen met je familie. Geld uit je zak trommelen doen ze ook niet, het is geen muziekwinkel! IK VIND DIT ECHT EEN AANRADER, DUS GA HIER GEWOON GEZELLIG NAAR TOE!!

Lees verder  


C.P. van Gelder   -   12-07-2013

12-07-2013

Wij wilden de Delta Werken bezoeken, De Delta Werken met zijn imposante technische hoogstandjes en niet meer dan dat. Groot was onze schrik toen we zagen dat ้้n van Nederlands grootste technische bouwwerken en ้้n van de Wereldwonderen gedegradeerd is tot een derderangs pretpark. Ik heb absoluut geen behoefte om gedresseerde, in gevangenschap levende zeehonden te zien of een aquarium waarin je kunt zien dat de daarin levende vissen het niet goed hebben. Ook heb ik geen behoefte aan een waterbaan of iets van die onzin. Alleen de Deltawerken bezoeken en daar gaat het toch immers om, is niet meer mogelijk. De entreeprijs is 22,50 p.p. Absurd hoog voor hetgeen geboden wordt. Vervolgens 7€ om te parkeren, 2 Euro voor een boekje, voor de rondvaart dient men ook nog eens te betalen en wilt u, zoals geadverteerd, zwemmen met een haai dan kost dat nog eens 50€ en een foto met een zeehond maakt u 10€ armer. Dan is er nog geen kopje koffie of een broodje genuttigd, dat komt er natuurlijk ook nog bovenop. Arme ouders met kinderen, 100€ is hier vlugger weg dan men denkt. Voor kinderen geldt namelijk dezelfde entreeprijs! Van de vier kassa's, ondanks de lange rij slechts 1 geopend en daar zit de juffrouw een telefoongesprek te voeren. Ik heb mijn ergernis uitgesproken over de teloorgang van eens zo'n trots industrieel monument en zei dat we meteen weer weg wilden maar we stonden al geparkeerd. Uit coulance kreeg ik een gratis uitrijmuntje maar Neeltje Jans? NOOIT MEER. Dit is een absoluut SCHANDALIGE manier om toeristen geld uit de zak te trommelen. Dit grenst aan bedrog!! ABSOLUTE AFRADER, GA HIER NIET NAAR TOE!!!

Lees verder  


Allard van Haaften   -   11-05-2011

11-05-2011

We hadden er veel van verwacht en zijn speciaal vanuit Eindhoven op en neer gereden. Wat een teleurstelling. Wat een slecht onderhouden park en wat is er ontzettend veel kapot. 3D film die ze vertonen is een aanfluiting; je krijgt achtbanen en beesten te zien die niet eens bestaan! Ga je in de voorjaarsvakantie dan is op 1 (schrikbarend duur) tentje gesloten. Leuke dag gehad, maar het park heeft er weinig aan bijgedragen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Deltapark Neeltje Jans?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Deltapark Neeltje Jans te melden