Europarcs Bad Meersee

Dichtbij eindeloze zandstranden en midden in de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen ligt EuroParcs Bad MeerSee. Hier bij het gezellige dorpje Nieuwvliet vier je vakantie op z’n Zeeuws: met bourgondische gerechten en omringd door ruimte en rust.


Geniet samen van de rust dat Bad Meersee te bieden heeft


Wie Zeeuws-Vlaanderen zegt, zegt een Bourgondische levensstijl. Lekker eten, genieten van de zeelucht en het goede leven: in de omgeving van Nieuwvliet vind je het allemaal. Slenter over het eindeloze strand, neem een duik in het water en verken de omgeving te voet of op de fiets. Bij EuroParcs Bad Meersee geniet je in alle rust van je vakantiewoning in de schitterende natuur en kun je gebruikmaken van de faciliteiten op het dichtbijgelegen vakantiepark EuroParcs Schoneveld. Pittoreske dorpjes zijn ook nooit ver weg. Zoals het bourgondische Sluis bijvoorbeeld met het enige Belfort van Nederland of het romantische Brugge, net over de grens met België. Ook de levendige Belgische badplaats Knokke-Heist ligt op slechts een half uur rijden.


Faciliteiten

  • Overdekt zwembad
  • Restaurant 
  • Fietsverhuur
  • Animatie
  • Snackbar
  • Wasserette

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Bad Meersee

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Bad Meersee?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Bad Meersee te melden