Aparthotel Zoutelande

Aparthotel Zoutelande bestaat uit moderne studio's en appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Alle accommodaties zijn voorzien van basisvoorzieningen, zoals een eigen kitchenette of keuken. Geniet van een comfortabel bed voor een goede nachtrust en een ruime badkamer. Elk appartement heeft één gratis parkeerplaats, en de meeste accommodaties van ons hotel in Zoutelande hebben een gereserveerd parkeervak op een goed verlichte parkeerplaats op loopafstand van de appartementen.


In het apart hotel kom je even helemaal tot rust en sta je binnen een minuut met je voeten op het strand


Het hotel ligt op een unieke locatie, op slechts één minuut loopafstand van het strand! De stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste zuidstranden van Nederland, met de meeste zonuren! Zowel land als zee bieden talloze recreatiemogelijkheden, variërend van kitesurfen en stuntvliegeren tot ontspannen fietsen of wandelen langs de vele natuurgebieden in het achterland. Ervaar het zelf vanaf Aparthotel Zoutelande.


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Fietsenstalling
  • Ontbijtservice
  • Fiets-en scooterverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Aparthotel Zoutelande

Hoeveel sterren geef jij Aparthotel Zoutelande?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Aparthotel Zoutelande te melden