Hart Beach Quicksilver Surfschool

Welkom bij Hart Beach Quiksilver Surfschool op het Noorderstrand van Scheveningen, vlakbij de haven! Dé surfspot waar je leert surfen, je gear huurt of een warme douche neemt nadat je in het water bent geweest. Hart Beach Quicksilver Surfschool is het hele jaar door geopend zodat je niet alleen in de warme maanden, maar ook ‘s winters gehuld in onze warme winter wetsuits de Nederlandse golven kunt trotseren. 




Via de surfschool boek je een les en leer je surfen van een van de ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surf, de zee & het strand! Alle instructeurs beschikken over een BSA & lifeguard certificaat en leren je op een veilige manier graag alle ins & outs over het surfen! De surfcrew staat elke dag voor je klaar om jou te voorzien van gear, je bij te praten over de actuele stand van de golven of even te kletsen over boards, surfers en swell.


Ook zit er bij Hart Beach Quicksilver Surschool een surfrestaurant waar je na je surfles nog lekker een hapje kunt eten. Of neem een bezoek aan de surfshop voor de leukste en beste surfspullen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 8:30 tot zonsondergang

Zondag van 9:00 tot zonsondergang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassen 1 les €37,50 p.p.

Kinderen (6-16) 1 les €20 p.p.



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hart Beach Quicksilver Surfschool

Hoeveel sterren geef jij Hart Beach Quicksilver Surfschool?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Hart Beach Quicksilver Surfschool te melden