Hart Beach Quicksilver Surfschool

Welkom bij Hart Beach Quiksilver Surfschool op het Noorderstrand van Scheveningen, vlakbij de haven! D surfspot waar je leert surfen, je gear huurt of een warme douche neemt nadat je in het water bent geweest. Hart Beach Quicksilver Surfschool is het hele jaar door geopend zodat je niet alleen in de warme maanden, maar ook s winters gehuld in onze warme winter wetsuits de Nederlandse golven kunt trotseren. 
Via de surfschool boek je een les en leer je surfen van een van de ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surf, de zee & het strand! Alle instructeurs beschikken over een BSA & lifeguard certificaat en leren je op een veilige manier graag alle ins & outs over het surfen! De surfcrew staat elke dag voor je klaar om jou te voorzien van gear, je bij te praten over de actuele stand van de golven of even te kletsen over boards, surfers en swell.


Ook zit er bij Hart Beach Quicksilver Surschool een surfrestaurant waar je na je surfles nog lekker een hapje kunt eten. Of neem een bezoek aan de surfshop voor de leukste en beste surfspullen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 8:30 tot zonsondergang

Zondag van 9:00 tot zonsondergang

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassen 1 les 37,50 p.p.

Kinderen (6-16) 1 les 20 p.p.


 


0 Recensies over Hart Beach Quicksilver Surfschool

Hoeveel sterren geef jij Hart Beach Quicksilver Surfschool?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Hart Beach Quicksilver Surfschool te melden