Villapark Sneekermeer

De Potten is een uitgesproken waterpark. Van alle kanten omsloten door water en natuur met volop gelegenheid om te genieten van de schoonheid van de omgeving. Naast de faciliteiten op het park is er zoveel te zien in Friesland. Per fiets, auto, kano, sloep, zeilboot en te voet. Je bent van harte welkom om zelf dat moois te ontdekken!


De villa's passen perfect in het Friese landschap en zijn van alle gemakken voorzien: een ruime keuken, een badkamer en een groot, verzorgd terras met comfortabel tuinmeubilair. Er zijn verschillende typen villa's, vernoemd naar natuurvogels uit de omgeving: voor zes, acht en tien personen. Een aantal villa's heeft een sfeervolle serre-uitbouw.Vanuit de woonkamer kijk je over je eigen steiger uit. De villa's hebben mooi verzorgde interieurs en velen zijn voorzien van een gratis WiFi verbinding. Een aantal heeft als extra een whirlpool en een sauna. Huisdieren zijn in enkele villa's toegestaan. De villa's zijn in particulier eigendom maar worden door RCN verhuurd. 


Als gast op het villapark Sneekermeer kun je gebruikmaken van de faciliteiten van de Potten. Op het park ben je nooit ver van het water. En overal proef je de gezellige en levendige sfeer van een echt watersportcentrum. Dankzij de uitgebreide faciliteiten kun je hier altijd een prima vakantie beleven, ook als je zelf geen actieve watersporter bent. Er ligt een schitterend vogelbroedgebied en prachtige eilanden rondom het park met prachtige nieuwe wandelpaden en routes. 


Faciliteiten

  • Voetbalveld
  • Beachvolleybalveld
  • Tennisbaan
  • Minigolf
  • Zeilschool
  • Brasserie en snackbar
  • Winkeltje
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Villapark Sneekermeer

Hoeveel sterren geef jij Villapark Sneekermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Villapark Sneekermeer te melden