De nieuwste uitjes van september

Fijnuit doet zijn best om zo veel mogelijk uitjes en vakanties van Nederland op de site te laten zien. We voegen dan ook wekelijks nieuwe uitjes toe. In dit blog laten we je zien wat er nieuw is op Fijnuit.


E-choppers

De afgelopen maanden hebben we een hoop bedrijven toegevoegd waar je e-choppers kan huren: E-verhuur Versluis , E-Chopper.nu, GogoRent en E-choppper adventures. Op zoek naar een E-bike verhuur bij jou in de buurt?


De onlangs toegevoegde Urban Junkies heeft niet alleen e-bikes, maar ook Elektrische sups. Zo kan je alle mooie natuurgebieden van Breda ontdekken. 


Bekijk ook:Vakanties

Er zijn ook weer een aantal vakanties bijgekomen. Zoals Het Eiland Van MaurikFletcher Wellness-Hotel Kamperduinen en RCN de Flaasbloem.


Bij Tiny Parks kan je genieten van een sfeervolle rustige vakantie. We hebben 2 locaties toegevoegd op Fijnuit. Tiny Parcs The Forest Cabins en Tiny Parks Cast Away. Beide parken zijn gelegen midden in de natuur maar hebben toch luxe accomodaties. 

Bekijk welke vakanties we nog meer op Fijnuit hebben staan.Escaperooms

Bovendien zijn er weer een aantal escaperooms bijgekomen: Escaperoom Emmen, DelftEscape, Toxic Escape. Ben je een liefhebber van escaperooms? Bekijk dan zeker deze opties!


Heb je al is van de Outdoor Escape Game Texel: Viking Saga gehoord? Het is een dagvullende puzzeltocht op Texel om in groepjes van 3 tot 4 personen te spelen. Het is een van de leukste manieren om het eiland te verkennen!Bekijk ook alle escaperooms bij jou in de buurt.

Reacties op "De nieuwste uitjes van september"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.