Beleefboerderij De Kleine Carrousel

Beleefboerderij De kleine Carrousel is een heerlijke plek om te struinen in de buitenlucht! Op een oppervlakte van bijna 4 hectare val je van de ene verrassing in de andere: op elke plek is iets nieuws te ontdekken! Aai de dieren, speel uren op de speelweide, plof lekker neer in het zonnetje op het terras of warm even op in het oude deel van de boerderij, ook wel de lunchroom.


Kinderboerderij

De dieren van De kleine Carrousel hebben alle ruimte om lekker te scharrelen en te lummelen. Op de groene weiden en in de grote stal hebben ze het helemaal naar hun zin. Wist je dat er op de kinderboerderij wel meer dan 100 dieren wonen? Kom kijken bij de geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, knuffelkonijnen, alpaca’s en vele andere dierenvriendjes! Als je in het lenteseizoen langskomt, zie je ook al de schattige babydieren. Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je de dieren aanraken, aaien en vertroetelen. Dat vinden ze heerlijk!




Speelweide

Overal rondom de boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Je kunt je bij de boerderij dan ook uren vermaken! Natuurlijk mag een ritje in de zweefmolen niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor, springkussen, verschillende balspelen en schommels (waarvan één grote familieschommel). Overal op het erf vind je de allerleukste verrassingen! Lukt het je om het evenwichtparcours af te leggen? Of doe de speurtocht over de boerderij! Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €4,00 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Beleefboerderij De Kleine Carrousel

Hoeveel sterren geef jij Beleefboerderij De Kleine Carrousel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Beleefboerderij De Kleine Carrousel te melden