Escaperoom Emmen

Kom naar Escaperoom Emmen! Via verschillende aanwijzingen, puzzels en mysteries, moet je er achter komen hoe je moet ontsnappen. Dit kan zijn door middel van codes, sleutels of wellicht op andere manieren! Nadat jullie zijn binnen gelaten door de medewerker, gaat de timer lopen! Bij Escaperoom Emmen zijn 2 thema's 



Olympische spelen

Ga mee terug naar Parijs -1924, en treed de wereld van de Olympische spelen binnen. Maar hoe mooi en geweldig het ook lijkt, er schuilt een groot geheim. Vrouwen doen dit jaar voor het eerst mee en dat is voor de mannen toch een beetje spannend. We raken verzeild in een mysterieuze verdwijning en moeten binnen een bepaalde tijd achterhalen wat er is gebeurd met de verdwenen olympische sportster.



La casa de Papel

Of kom je toch liever mee naar Spanje? Waar je terecht komt in de grootste overval uit de Spaanse geschiedenis. Het doel? De koninklijke munt in Madrid overvallen en verlaten met 2,4 miljard euro. En dat natuurlijk zonder opgepakt te worden door “la policía”. De professor, het brein achter dit meesterplan, zal ons helpen om het zolang mogelijk vol te houden, om zoveel mogelijk geld te kunnen drukken. Ja, dit zullen we zelf gaan doen. Dat maakt ons geen dieven, maar helden! Iedereen zal denken: waarom heb ik hier niet aan gedacht? Gaat het ons lukken de Munt te verlaten, om vervolgens een onbezorgd leven te gaan lijden met een paar miljard op zak? Of zullen we ons leven verder leven in de Spaanse gevangenis? Wat je ook kiest, deze reizen gaan je niet in de koude kleren zitten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 23.30 uur


Voor kinderfeestjes graag reserveren


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De koninklijke munt (la Casa de Papel) 

4-8 personen tot 90 minuten: €110,00


Olympische kamer

2-6 personen tot 60 minuten: €85,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Emmen

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Emmen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Emmen te melden