The Climbing Corner

Vanaf 1 mei 2022 is in Heerlen The Climbing Corner geopend, de eerste boulderhal van Parkstad! Boulderen is een tak van de klimsport waarbij geen touwen gebruikt hoeven te worden. De muren zijn maximaal 4.5 meter hoor en dikke valmatten zorgen voor een veilige terugkeer naar beneden. Boulderen is voor iedereen, laagdrempelig, en alles wat je nodig hebt is een paar klimschoenen! Je hebt geen speciale uitrusting, klimpartner, of certificaat nodig. Bij boulderen draait het naast kracht en uithoudingsvermogen, ook een stuk meer om het 'puzzelen' om met bepaalde lichaamstechnieken boven te komen.




Er zijn genoeg makkelijke én meer uitdagende boulder problemen te vinden. Zo is er voor iedereen altijd iets te klimmen, of je nu voor de eerste keer komt klimmen of al jaren ervaring hebt! Elke week zijn er nieuwe boulder problemen om uit te proberen. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen boulderen onder toezicht van een volwassene, en vanaf 13 jaar kunnen ze alles zelf gaan ontdekken!


Daarnaast is er uiteraard een barretje waar iets gedronken kan worden en je kunt genieten van overheerlijk gebak van de lokale partner.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 23:00

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 20:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €18,50 p.p.

Student hoger onderwijs €10,50 p.p.

7 t/m 17 jaar €10,00 p.p.

Groepspas €8,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Climbing Corner

Hoeveel sterren geef jij The Climbing Corner?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van The Climbing Corner te melden