Center Parcs Limburgse Peel

(3/5)  1 recensies

Heerlijk, zo’n verblijf in een vernieuwd park! In Limburgse Peel zijn alle cottages nu stuk voor stuk vernieuwd, van vloer tot plafond. De Market Dome is helemaal in het nieuw gestoken, met een bamboekoepel, eigentijdse supermarkt en Fashion Store, en vernieuwde restaurants: van Grand Café in VOC-stijl tot vakantiesnacks in Frites Affairs en het oneindige buffet in het Market Restaurant. En voor je van de interactieve glijbaan in de Aqua Mundo raast (kies zelf je thema!) ga je toch zeker eerst even langs bij de nieuwe Kinderboerderij? Doen!



 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Center Parcs Limburgse Peel

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk maar niet wat we verwachte"

Roel   -   25-05-2020

25-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk maar niet wat we verwachte"

Op zich is dit gewoon een heel leuk park hoor. Alles zit erop en eraan: leuke entertainment, leuk zwembad, enz. Maar toch is het niet helemaal wat we van Center Parcs verwachten. Misschien hadden we ons van te voren iets beter moet verdiepen. Anderzijds, de prijs is er ook naar in verhouding tot de andere parken. Dus we hebben wel gewoon een leuke en goedverzorgde vakantie gehad!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Limburgse Peel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Limburgse Peel te melden