E-verhuur Versluis

Wil je eens wat anders dan een wandeling of fietstocht? Huur een stoere, milieuvriendelijke, emissieloze, elektrische chopper en verken geruisloos verschillende gratis routes. Kom op plekken waar je met de auto anders niet komt.
Geniet samen met vrienden of familie van een dagje toeren door het unieke Brabant. Door het geruisloos rijden, kan je onderweg gezellig met elkaar kletsen. Daarnaast rennen wilde dieren niet voor je weg en krijg je een unieke kans om deze te spotten. De E-Chopper rijdt maximaal 25 kilometer per uur, zodat je rustig de omgeving in je op kunt nemen. Goed om te weten: voor het huren van een E-Chopper moet je minimaal 16 jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs of brommercertificaat. Daarbij kun je kiezen tussen een eenpersoons of een tweepersoons E-Chopper. Een helm is niet verplicht.


Onze locatie ligt centraal gelegen langs de Merwede, waardoor je vanaf ons pand direct een aantrekkelijke tour kunt maken. Zo is er een pad langs de Merwede die leidt naar het Nationaal Park De Biesbosch. Hier kan je een tour maken en genieten van de rust in de natuur en wilde dieren spotten. Ben je geïnteresseerd in historisch erfgoed? Vanaf onze locatie is er ook een route richting Woudrichem, een oude vestingstad. Hier ga je terug in het verleden en kom je langs verschillende forten, oude kerken en een oude haven. Als laatste hebben we ook nog een route langs verschillende forten, zoals Fort Loevesijn, Fort Vuren en Fort Altena.
Je kan de E-Chopper huren voor een familieuitje, groepsuitje, vriendenuitje, bedrijfsuitje, teamuitje, weekenduitje of als vrijgezellenuitje. Ook kan je het huren van de E-Chopper combineren met andere leuke activiteiten zoals een bierproeverij, vaartochten, happen en rijden, schietevenement, out of the box of vestigingsgolf.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 9:30 tot 20:30 uur

Zondag van 9:30 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Halve dag €39,95 p.p.

Hele dag €59,95 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over E-verhuur Versluis

Hoeveel sterren geef jij E-verhuur Versluis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

7 Tips voor een Belevingen cadeau met Vaderdag

De nieuwste uitjes van september

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van E-verhuur Versluis te melden