Ballonvaren Zeeland

Ballonvaren Zeeland biedt twee soorten ballonvaarten aan, namelijk geplande vaarten en privé ballonvaarten. Bij een geplande vaart kan je een keuze maken uit het aanbod en reserveer je een plek in de mand. Op de planning staan met grote regelmaat ballonvaarten op de Bevelanden - Walcheren en Oost en West Zeeuws-Vlaanderen.


De ballonvaarten zijn op elke mogelijke manier in te passen naar je persoonlijke wensen. Jij beslist wie mee te nemen, zo houd je je luchtballonvaart privé en geniet je samen met je partner, je gezin of vriendengroep van een privé luchtballonvaart. Leuke bijkomstigheid is de interactie met de ervaren piloten. Zij hebben een jarenlange ervaringsgeschiedenis met privé ballonvaarten en vertellen je alles over de ballon, de windrichting en natuurlijk het prachtige landschap vanuit de lucht.
Ze hebben een tal van voorbeelden waarom je bijvoorbeeld voor een privé ballonvaart voor 2 personen kiest. Deze zijn in de loop der jaren ontstaan. Ze bieden speciale Valentijns arrangementen, jubilea vaarten, zelfs een huwelijksaanzoek is mogelijk. Stel je wil niet enkel je geliefde, maar ook meteen je getuigen vragen. Of je wilt dit speciale moment delen met je ouders, beste vrienden of je lieve zussen. Dan maken we er een ballonvaart voor 4 personen van. Afhankelijk van de windrichting varen ze elke keer een unieke koers.


Soms krijgen ze de aanvraag voor een privé vaart voor één persoon. Ook dat is mogelijk bij Ballonvaren Zeeland. Je gaat dan samen met de piloot de lucht in voor een privé 1 op 1 ballonvaart. Tijdens de ruim 1 uur durende vaart heb je alle tijd voor het maken van unieke beelden en is er volop ruimte voor het stellen van specifieke vragen. Wil je gewoon genieten van het uitzicht, de stilte en het geluid van de brander? Jij bepaalt, ze doen er alles aan om jouw luchtballonvaart zo privé mogelijk te maken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Alleen op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Geplande vaart

Zeeuws-Vlaanderen € 139,00 p.p

Bevelanden € 149,00 p.p.

West-Brabant € 149,00 p.p.


Privé vaart

2 personen €595

3 personen €695

4 personen €895

5 personen €995

6 personen €1095

7 personen €1195

8 personen €1295

9 personen €1395

10 tot 12 personen €1650

 


0 Recensies over Ballonvaren Zeeland

Hoeveel sterren geef jij Ballonvaren Zeeland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ballonvaren Zeeland te melden