De Groote Geere

Aan de rand van het prachtige dorp Oostkapelle bevinden zich 8 luxe vakantieappartementen en 1 vakantiewoning, gevestigd in de gerestaureerde boerderij Grote Geere. Deze boerderij, met haar indrukwekkende schuur, heeft sinds 1670 verschillende transformaties en aanpassingen ondergaan. Op basis van originele tekeningen is de voormalige boerderij, inclusief een voormalige bakkeet, wagenhuis en varkenshok, zorgvuldig herbouwd tot een prachtige vakantiewoning en appartementencomplex.


Geniet van alle rust om je heen in dit heerlijke vakantiehuis


In Zeeland valt er veel te genieten op het gebied van cultuur, natuur en is er van alles te beleven. Verken de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, de badplaats Domburg of Vlissingen, ga een dagje shoppen en geniet van een heerlijk diner in een van de vele gezellige restaurants. Als je de natuur wilt verkennen, neem dan uw eigen fiets mee of huur er een, want in Zeeland zijn er talloze fietsroutes. Maak ook een ontspannende wandeling door prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park Oosterschelde. Met voor elk wat wils is Zeeland de ideale bestemming!


Faciliteiten

  • Terras
  • Fietsverhuur
  • Gratis Wifi
  • Ruime accomodaties

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Groote Geere

Hoeveel sterren geef jij De Groote Geere?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Groote Geere te melden