BLUE Spa Haamstede

In de provincie Zeeland op het eiland Schouwen-Duiveland vind je de luxe BLUE Spa Haamstede. De gezonde zeelucht gecombineerd met de luxe sauna- en wellnessfaciliteiten maakt dit de ideale locatie om helemaal tot rust te komen. Geniet van de vier verschillende sauna’s; Turks stoombad, zoutsteensauna, opgietsauna en infraroodsauna. Of maak gebruik van de whirlpools, neveldouche, rustruimte, douches en de beautysalon. Een ontspannende massage en/of een fijne gezichtsbehandeling maakt jouw wellness-moment bij BLUE Spa Haamstede compleet. Je gaat gegarandeerd volledig opgeladen en vol nieuwe energie naar huis.


Sauna's

Bij Blue Spa Haamstede kan je genieten van verschillende sauna's De zoutsteensauna is zeker een aanrader. Trakteer jezelf en geniet van de sfeer en de geur van het helende Himalaya zout! De energetische effecten van zoutsteen bevorderen een positieve mentale houding en helpen angst, depressie en melancholie te verlichten. Het zout heeft een revitaliserend effect en inspireert opnieuw te focussen op de juiste energie en doelen te bereiken.



Relaxruimtes

In de Spa zijn rustbanken en een lounge waar je heerlijk kan relaxen. Ook kan je langs gaan bij de beautysalon. Het is een uitgebreide beautysalon waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk (Comfort Zone). Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur geopend


24, 25, 26 en 31 december van 10:00 tot 18:00 uur

1 januari van 12:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree: €22,50

Avondentree: €17,50


Op vrijdag, zaterdag en zondag geld een toeslag van €3,00 p.p.


Verhuur & verkoop

Badlinnenpakket (badjas, 2 handdoeken en slippers) €17,95

Huur badjas € 7,95

Huur handdoekenset (twee handdoeken) €7,50

Koop badjas (diverse designs) €30,95

Koop hammamdoek (diverse designs) €15,50

Koop BLUE wellness slippers €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over BLUE Spa Haamstede

Hoeveel sterren geef jij BLUE Spa Haamstede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van BLUE Spa Haamstede te melden