DelftEscape

Team DelftEscape is in 2017 begonnen met Escaperoom de Bagijnetoren, in de monumentale Waltoren. Al snel begon het weer te kriebelen en in 2019 kwam daar de 2e locatie bij, aan de oude gracht in de binnenstad. Met de komst van Red het Koninkrijk en de wisselende seizoenskamers is DelftEscape uitgegroeid tot een begrip in escapeland. Heel trots zijn ze dan ook dat ze uitgeroepen zijn tot publieksfavoriet van de Benelux.


Wat DelftEscape zo bijzonder maakt is het gevoel van thuiskomen. Elke gast wordt hier dan ook warm en persoonlijk ontvangen.


De Bagijnetoren

Herbeleef samen met vrienden, familie of collega’s de geboorte van ons vaderland. Duik terug in de 16e eeuw en stap in het leven van Willem van Oranje. Lukt het hem zich te onttrekken aan het Spaanse juk? Puzzel samen naar de oplossing. Maar wees gewaarschuwd... Niets is wat het lijkt!

Deze Escaperoom is voor maximaal 8 personen vanaf 10 jaar.




Red het koninkrijk

Jarenlang leefden de volken vreedzaam naast elkaar tot zich een groot onheil voltrok en de heilige Delvenstein werd gestolen.   Sindsdien is het niets dan kommer en kwel in de verschillende landen. Haat, nijd en wederzijdse beschuldigingen tussen de volkeren staat een samenwerking om tot een oplossing te komen in de weg.

Nu nadert een groot onheil waarbij samenwerking tussen de  landen vereist is. Kunnen jullie de Delvenstein vinden voor het te laat is en het nooit meer goed komt? Deze kamer is gebaseerd op Tolkiens ‘de Hobbit’ 

Deze escaperoom is voor maximaal 6 personen vanaf 10 jaar. 



Seizoenskamer

Enkele keren per jaar wisselt het thema en de gehele seizoenskamer! De Seizoenskamers kenmerken zich door hoog niveau decor, veel leuke en uitdagende puzzels, weinig tot geen elektronische snufjes en diverse hangsloten. Hierdoor zijn ze ook wat vriendelijker geprijsd.

Deze escaperoom is voor maximaal 6 personen vanaf 10 jaar. 



Voor kinderen

Alle kamers zijn ook geschikt om te spelen door kinderen en voor de kinderfeestjes hebben ze zelfs de begeleiding door een volwassene in thema ingericht, zodat de kinderen zonder begeleiding van de ouders de kamer kunnen spelen. (Toren-Bedelaar, Red het Koninkrijk-Magiër, Magic Mirror-Kabouter). Zowel voor de ouders als voor de kinderen een fijne en gewaardeerde oplossing en wordt gratis aangeboden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend


Graag reserveren


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m donderdag

Seizoenskamer (75 min) : €109

Bagijnetoren (60 min): €129

Red het Koninkrijk (60 min: €139


Vrijdag t/m zondag

Seizoenskamer (75 min) : €119

Bagijnetoren (60 min): €139 

Red het Koninkrijk (60 min: €149


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over DelftEscape

Hoeveel sterren geef jij DelftEscape?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van DelftEscape te melden