Kinepolis Leidschendam

(1.5/5)  2 recensies

Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of the Netherlands in Leidschendam en heeft 11 moderne zalen met ruim 1.650 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De ticketprijzen variëren afhankelijk van de weekdag en het tijdstip van een voorstelling


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Kinepolis Leidschendam

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooie bios maar daar is het mee gezegd"

Dewi   -   07-03-2023

07-03-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooie bios maar daar is het mee gezegd"

Wij zijn hier afgelopen zondag geweest en werden net als vorige review geacht in onze tas te laten kijken. Oké prima maar dan moet je nog wat te eten en drinken kopen en dan kun je meteen nog even 25 euro betalen. Zo is een middagje bioscoop ook niet meer leuk. 75 euro om even anderhalf uur een film te kijken. Maak de prijzen van de snacks goedkoper of sta niet meer zo te muggenziften als er een hapje of drankje van huis meekomt! Volgende keer gaan we naar een andere bioscoop of maken we een thuisbios.

Lees verder  


"Lijkt de gevangenis wel"

Wouter   -   30-09-2022

30-09-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lijkt de gevangenis wel"

Prachtige bioscoop, heerlijk om een dagje shoppen mee af te sluiten. Helaas staan er bij de ingang kids die de opdracht hebben al gasten streng te controleren. Heb je een tas bij je moet je deze werknemer in je tas laten kijken anders mag je tas niet mee naar binnen. Ik snap dat ze hun eigen zwaar over prijsde snoepgoed willen verkopen maar dit gaat te ver! Als ze bij Kinepolis nu zouden snappen hoe de economie werkt dan kunnen ze deze dictatuur laten varen. Wanneer men voor M&M bij Kinepolis niet veel meer betaald dan bij bijvoorbeeld een supermarkt dan zullen mensen huis niet de moeite doen om dit allemaal van huis mee te nemen...

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinepolis Leidschendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinepolis Leidschendam te melden