Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Kinepolis Leidschendam

Gemiddelde

1.5 van 5 sterren / 2 recensies

Dewi schreef:

Trust Score:

07-03-2023

"Mooie bios maar daar is het mee gezegd"

Wij zijn hier afgelopen zondag geweest en werden net als vorige review geacht in onze tas te laten kijken. Oké prima maar dan moet je nog wat te eten en drinken kopen en dan kun je meteen nog even 25 euro betalen. Zo is een middagje bioscoop ook niet meer leuk. 75 euro om even anderhalf uur een film te kijken. Maak de prijzen van de snacks goedkoper of sta niet meer zo te muggenziften als er een hapje of drankje van huis meekomt!
Volgende keer gaan we naar een andere bioscoop of maken we een thuisbios.


Wouter schreef:

Trust Score:

30-09-2022

"Lijkt de gevangenis wel"

Prachtige bioscoop, heerlijk om een dagje shoppen mee af te sluiten. Helaas staan er bij de ingang kids die de opdracht hebben al gasten streng te controleren. Heb je een tas bij je moet je deze werknemer in je tas laten kijken anders mag je tas niet mee naar binnen. Ik snap dat ze hun eigen zwaar over prijsde snoepgoed willen verkopen maar dit gaat te ver! Als ze bij Kinepolis nu zouden snappen hoe de economie werkt dan kunnen ze deze dictatuur laten varen. Wanneer men voor M&M bij Kinepolis niet veel meer betaald dan bij bijvoorbeeld een supermarkt dan zullen mensen huis niet de moeite doen om dit allemaal van huis mee te nemen...


  Plaats beoordeling

  Terug naar Kinepolis Leidschendam


Klik hier om onjuiste gegevens van Kinepolis Leidschendam te melden