The Fat Pelican

Een heuse urban beergarden, met een smaakvolle hoofdrol voor de allerlekkerste kip en mooie bieren. Tel daar een gezonde dosis ouderwetse gastvrijheid, classy comfort food en een vleugje bravoure bij op. En je weet dat die maffe pelikaan aan de gelijknamige straat oprecht the best bird in town is.


Biertje met een burger


Op de kaart van The Fat Pelican vind je een hoofdrol voor kip. Die natuurlijk op verschillende en stuk voor stuk even mooie manieren wordt bereid. Van pulled chicken sandwiches bij de lunch tot hele of halve Franse boerenland kippen van de rotisserie. Mals, juicy en geserveerd op een klassieke, oosterse of juist extra spicy wijze. Probeer ze gewoon allemaal!


Hoewel de wintermaanden natuurlijk niet per definitie uitnodigen om op een terras neer te ploffen, zal de biertuin wel degelijk een hoofdrol gaan spelen bij The Fat Pelican. Vanaf het voorjaar waan je je in een waanzinnige urban beer garden en geniet je op het door bistrolampjes verlichte terras van meer dan 10 verschillende speciaalbieren op de tap, die je bovendien ook in pitcher-formaat kunt bestellen. Voor de echt dorstige fijnproever, of de avontuurlijke ontdekker. Met natuurlijk talloze bijpassende bites. Want die horen bij onvervalst borrelplezier.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks vanaf 10:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Fat Pelican

Hoeveel sterren geef jij The Fat Pelican?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van The Fat Pelican te melden