Race Planet Delft

(3/5)  2 recensies

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft. Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Safety first!


Kinderkarts

Kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35 meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie-karts. Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. Natuurlijk ligt er ook beschermende kleding, een helm en een body- en neckprotector klaar. Veiligheid staat bij het karten immers voorop, en bij de jonge rijders helemaal.


Kart race


Bowling

Kom een gezellig dagje bowlen bij Race Planet Delft of Race Planet Amsterdam. Beide vestigingen hebben twee volwaardige bowlingbanen. Iedereen, jong en oud, kan terecht op de bowlingbanen van Race Planet. Je bent meer dan welkom om alleen te komen bowlen. Maar bowling is ook de perfecte warming-up voor een spannende kart-wedstrijd. Dus als je nog energie over hebt, probeer dan een nieuw baanrecord te rijden of je eigen kartheat record te verbeteren!


Bowling


Speciaal voor kinderen heeft Race Planet een aantal bumpers en afrolrekken. Op deze manier vergemakkelijk je het spel, zodat het altijd prijs is. Hoe leuk is dat! Zo kunnen ook de jongsten echt voor de punten gaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 13.00 tot 22.00 uur

Vrijdag t/m zondag 12.00 tot 23.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kartheat €18,50 p.p.

Kinderkarten (vanaf 8 jaar en min. 1,35) €18,50

Bowling per 55 minuten €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Race Planet Delft

(Pagina 1 van 1)

 

"Dom bedrijf"

Kevin   -   17-12-2022

17-12-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Dom bedrijf"

Het boeit ze niet of je een goeie tijd hebt als ze je geld maar hebben, ze zijn er al helemaal niet om de problemen op de banen op te lossen


"Top kartbaan"

Marc   -   22-07-2020

22-07-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top kartbaan"

Fijne plek om te karten. Wat het extra leuk maakt is dat je hier op verschillende hoogtes kan karten. Kortom een top kartbaan! De horeca is ook prima met vooral erg lekkere kipsate :)

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Race Planet Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Race Planet Delft te melden