Race Planet Delft

Let op, vanwege het Corona virus kan het zijn dat dit uitje gesloten is.

Daarom heb je op het moment waarschijnlijk meer aan de tips die we op deze pagina voor je verzameld hebben.

 


Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft. Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Safety first!


Kinderkarts

Kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35 meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie-karts. Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. Natuurlijk ligt er ook beschermende kleding, een helm en een body- en neckprotector klaar. Veiligheid staat bij het karten immers voorop, en bij de jonge rijders helemaal.


Bowling

Kom een gezellig dagje bowlen bij Race Planet Delft of Race Planet Amsterdam. Beide vestigingen hebben twee volwaardige bowlingbanen. Iedereen, jong en oud, kan terecht op de bowlingbanen van Race Planet. Je bent meer dan welkom om alleen te komen bowlen. Maar bowling is ook de perfecte warming-up voor een spannende kart-wedstrijd. Dus als je nog energie over hebt, probeer dan een nieuw baanrecord te rijden of je eigen kartheat record te verbeteren!


Speciaal voor kinderen heeft Race Planet een aantal bumpers en afrolrekken. Op deze manier vergemakkelijk je het spel, zodat het altijd prijs is. Hoe leuk is dat! Zo kunnen ook de jongsten echt voor de punten gaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 13.00 tot 22.00 uur

Vrijdag 13.00 tot 23.00 uur

Zaterdag en zondag 13.00 tot 23.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kartheat 16,95 p.p.

Kinderkarten (vanaf 8 jaar en min. 1,35) 16,95

Bowling per 55 minuten 17,50

Lasergamen 9,50 per game

Lasergamen 2de game 6,50

Lasergamen en karten 23,95 p.p

 


0 Recensies over Race Planet Delft

Hoeveel sterren geef jij Race Planet Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Race Planet Delft te melden