Lucky's Bowling Warmond

Lucky's Bowling is zonder twijfel een designbowlingbaan van topklasse en is hiermee een uniek juweeltje in Nederland. De industriële setting met haar hoge plafonds is smaakvol ingericht met exclusief designmeubilair van gerenommeerde interieurmerken zoals DutchBone en Zuiver. Het interieur wordt verder verfraaid met charmante details zoals oude Leidse stadslampen en vintage-afbeeldingen, wat zorgt voor een warme en huiselijke atmosfeer.


Overzicht van de bowlingbanen


Bij Lucky's Bowling wordt er gespeeld op de Rolls Royce onder de bowlingbanen, geleverd door Brunswick, een bedrijf met eeuwenlange ervaring dat volgens kenners het allerbeste levert in zijn categorie. Een van de unieke kenmerken van deze locatie is de indrukwekkende videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo's worden geprojecteerd, wat bijdraagt aan de unieke ervaring.


Voor wie tussen het bowlen door trek krijgt, biedt het restaurant een heerlijke dinerervaring met verse en hoogwaardige ingrediënten. In een sfeervolle setting, ook in vintagestijl, worden onder andere pizza's en hamburgers van biologisch rundvlees geserveerd, compleet met knapperige frites.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 16:00 tot 22:00 uur

Dinsdag van 16:00 tot 22:00 uur

Woensdag van 12:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 16:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur

Zondag van 12:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€32,50 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Lucky's Bowling Warmond

Hoeveel sterren geef jij Lucky's Bowling Warmond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Lucky's Bowling Warmond te melden