Tulip Experience Amsterdam

Ontdek de magie van de tulp! Tulip Experience Amsterdam is dé nieuwe kleurrijke belevenis in het hart van de Bollenstreek! Maak de mooiste foto’s in de showtuin met 1 miljoen tulpen (én 700 verschillende soorten uit eigen kwekerij!), laat je verwonderen in het museum over de geschiedenis en het kwekersproces van de tulp én pluk je eigen bos tulpen in de indoor pluktuin. Je wordt meegenomen op een dynamische ontdekkingstocht door de kleurrijke wereld van de tulp en je ervaart de magie van de tulp. Het verhaal achter hét Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker.Daarnaast is er een speurtocht en speelhoek voor kids, een kunst expositie, een bioscoop, een coffee-corner met Nederlandse lekkernijen, een streekmarkt waar ze lokale producten verkopen en nog veel meer. Tickets zijn altijd inclusief een zelf geplukte bosje tulpen en een kop thee/koffie of een glas limonade.Laat het avontuur beginnen! Ga je mee?

 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Geopend van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei 2024


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Tickets zijn altijd inclusief een zelf geplukte bosje tulpen en een kop thee/koffie of een glas limonade

Vanaf 12 jaar €11,00

Kinderen 3 t/m 17 jaar €6,50

Baby van 0 t/m 2 jaar gratis


Voor groepskortingen: vanaf 15 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Tulip Experience Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Tulip Experience Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Tulip Experience Amsterdam te melden