Race Planet Amsterdam

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft. Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Safety first!


Kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35 meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie-karts. Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. Natuurlijk ligt er ook beschermende kleding, een helm en een body- en neckprotector klaar. Veiligheid staat bij het karten immers voorop, en bij de jonge rijders helemaal.


Race planet amsterdam


Lasergamen

Waar kan je beter Lasergamen dan bij Race Planet Amsterdam. Naast de grootste Indoor kartbaan van Amsterdam, beschikt Race Planet ook over een galactische Lasergame Arena van 300 m2.


3, 2, 1… Go! Je rent de donkere lasergame arena in en je voelt de adrenaline door je lichaam zinderen. Je besluipt je tegenstanders, richt je laser gun, schiet en trekt je gauw terug. Je sluipt langs de muur, zoekt dekking in de helikopter en gaat voor de volle winst. Want jij wilt de anderen als eerste uitschakelen. Nooit geweten dat er een sluipschutter in jou schuilde…


Lasergamen


Bowling

Kom een gezellig dagje bowlen bij Race Planet Amsterdam of Race Planet Delft. Beide vestigingen hebben twee volwaardige bowlingbanen. Iedereen, jong en oud, kan terecht op de bowlingbanen van Race Planet. Je bent meer dan welkom om alleen te komen bowlen. Maar bowling is ook de perfecte warming-up voor een spannende kart-wedstrijd. Dus als je nog energie over hebt, probeer dan een nieuw baanrecord te rijden of je eigen kartheat record te verbeteren!


Race planet bowling

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 11.00 tot 22.00 uur

Vrijdag t/m zondag 11.00 tot 23.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kartheat €18,50 p.p.

Kinderheat €18,50 p.p.

Bowling per 55 minuten €17,50

Lasergamen €9,50 per game

Lasergamen 2de game €6,50

Lasergamen en karten €25,95 p.p

 


0 Recensies over Race Planet Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Race Planet Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

15 leuke uitjes om te doen met Vaderdag

Wat geef je een vader die alles al heeft? Een lekker ontbijtje op bed is natuurlijk altijd goed, maar wat nog veel leuker is is om je vader te verrassen met een leuk uitje.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Race Planet Amsterdam te melden