Europarcs Enkhuizer Strand

Water, knusse steden en natuur. In EuroParcs Enkhuizer Strand komt dat allemaal samen. Het vakantiepark ligt direct aan de oevers van het IJsselmeer en vanuit je luxe, duurzame vakantiewoning of vanuit je glamping tent loop je zo naar het water.


Jongen schommelt op de schommel


Enkhuizen ligt op het meest oostelijke puntje van Noord-Holland en wordt omringd door water. Dankzij die unieke ligging is Enkhuizen geliefd bij toeristen. Elk jaar trekken de haven en de fantastische watersportmogelijkheden vele watersporters. Vanuit je elegante Beach House, lichte chalet of luxe lodgetent loop je in 5 minuten naar het strand waar je in het water duikt of je handdoek neerlegt. Op het IJsselmeer kun je ook fantastisch (kite)surfen. En wat is er nu leuker om tijdens je vakantie te leren zeilen bij het Watersportcentrum op het park? Alle huizen op EuroParcs Enkhuizer Strand zijn duurzaam gebouwd en voorzien van een waterpomp en zonnepanelen waardoor ze gasloos zijn. Heb je een accommodatie aan het water dan geniet je bovendien van een prachtig uitzicht.


Faciliteiten

  • Speeltuinen
  • Fietsverhuur
  • E-chopper verhuur
  • Wasserette
  • Wifi
  • Strand

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Enkhuizer Strand

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Enkhuizer Strand?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Enkhuizer Strand te melden