Villavakantiepark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof heeft villa's voor families van 2 tot en met 16 personen: Waaronder extra luxe vakantievilla’s met sauna, stoomcabine, bubbelbad en zonnebank. Daarnaast hebben ze ook luxe familiewoningen met een tuinkamer, kindvriendelijke vakantiehuizen en een familieboerderij. De meeste villa's liggen aan het water met een vissteiger.


IJsselhof is ruim opgezet met veel groen en water: om te zonnen, spelen, varen en vissen! Voor de kleinere gasten is er een natuurstrandje met speeltafel. Ook zijn er speeltuintjes verspreid over het park, is er een trampoline, tafeltennistafel, voetbal- en volleybalveld. Op het park en in de directe nabijheid vindt u verder alle denkbare faciliteiten: van (binnen)zwembad tot indoor speelparadijs, van supermarkt tot restaurants en van recreatiegebied De Vooroever tot golfbanen. Tijdens schoolvakanties beleven kinderen de tijd van hun leven met het animatieprogramma. Ook kunnen ze ponyrijden!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Villavakantiepark IJsselhof

Hoeveel sterren geef jij Villavakantiepark IJsselhof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Villavakantiepark IJsselhof te melden