Europarcs Ijsselmeer

In de omgeving van Medemblik beleef je veel actie en ontspanning. Je kunt hier gaan zeilen, surfen, zwemmen, zonnebaden, vissen, varen, kiten en uitwaaien aan het IJsselmeer. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en beschikt over een groot aantal historische gebouwen en gevels. Er zijn ook diverse musea zoals het Zuiderzeemuseum, bezienswaardigheden zoals Kasteel Radboud en diverse uitstapjes naar bijvoorbeeld Sprookjeswonderland of Funfestijn Medemblik. Je kunt ook een bezoek brengen aan Amsterdam. De hoofdstad is ongeveer een uur van het park verwijderd.



Vakantiepark Ijsselmeer is een prachtig vakantiepark in het waterrijke Medemblik met luxe vakantiehuizen aan het water. Met een ligging aan het IJsselmeer geniet je van een waterrijk uitzicht. Het vakantiepark biedt zes soorten bungalows voor 4 tot 6 personen. De bungalows zijn gelegen aan het water en beschikken over een privé aanlegsteiger voor een sloep of een boot. De luxe bungalows zijn rookvrij en zijn voorzien van alle comfort die je maar kunt wensen, zoals een open keuken welke compleet ingericht is, badkamer met douche en/of bad, ruime watergerichte woonkamer met televisie en openslaande deuren naar het terras, een tuin met een ligging aan het water en parkeergelegenheid.


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Bungalows aan het water
  • Rust en ruimte
  • Binnenzwembad
  • Zandstrand


 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Ijsselmeer

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Ijsselmeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Ijsselmeer te melden