RCN de Schotsman

RCN de Schotsman is een uniek familiepark. Hier komen alle aspecten van Zeeland samen: zon, zee, zeilen, zwemmen, surfen, fietsen en wandelen. De Schotsman is de ideale uitvalsbasis om de provincie te ontdekken. Het mooiste Noordzeestrand van Nederland ligt op loopafstand.


De vakantieparken van RCN staan bekend om de ruime kampeerplaatsen; zo ook de Schotsman, de camping in Zeeland aan het Veerse Meer. Hier zijn de kampeerplaatsen minimaal tachtig vierkante meter groot. Die ruimte zorgt voor de nodige rust en privacy, ook op de kampeervelden.Naast de plaatsen met uitzicht op het water zijn er ook plaatsen met beschutting van bomen en struiken. Je hebt altijd voldoende plek om te relaxen of te spelen bij je tent. Watersportliefhebbers en zonaanbidders kunnen op de Schotsman kiezen voor een kampeerplaats aan het water. Vanuit deze open plaatsen heb je een prachtig uitzicht over het Veerse Meer en ben je ’s morgens meteen in de buurt van de surfschool. Welke kampeerplaats je ook uitkiest, je hebt altijd een eigen elektriciteitaansluiting. Watertappunten zijn op of in de buurt van je plaats en verzorgd sanitair is altijd in de buurt.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Sportvelden
  • Surfschool
  • Bootverhuur
  • Brasserie
  • Gratis WiFi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over RCN de Schotsman

Hoeveel sterren geef jij RCN de Schotsman?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

De nieuwste uitjes van september

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van RCN de Schotsman te melden