Urban Junkies Sup & Ride

Maak de singels onveilig op de elektrische sups of stap op de urban e-bikes en flits door de Baronie. Voor jou alleen of samen met vrienden, familie of collega’s


Urban E-bikes

De Urban E-bikes zijn niet zomaar fatbikes. Ze durven te zeggen dat het de tofste Urban E-bikes in Breda zijn. Zoek jij een unieke manier om de Parel van het Zuiden te ontdekken? Dan is dit wel een heel bijzondere ervaring! De Fatbikes zijn robuust, stoer en echte eyecatchers. Geen zin om hard te trappen? Geen enkel probleem, de bikes geven een prettige ondersteuning waardoor je binnen luttele seconden op 25 km/u zit. Daarnaast kun je er ruim 60 kilometer mee cruisen. De speciale verlengde zadels zorgen voor heerlijke zachte billen en je kunt er met gemak met zijn tweeën op rijden (met een kind zelfs met zijn drieën). Of je nou samen met een vriend of vriendin een romantische tour door de natuur wilt beleven of juist met je vriendengroep Breda onveilig wilt maken, de bikes zijn voor elk avontuur geschikt.
E-Sups

Al eeuwen wordt Breda doorkruist door de rivieren de Aa en de Mark. De laatste jaren zijn de singels in het Parel van het Zuiden populairder dan ooit. Stel je eens voor, de zon schijnt volop, kabbelend water en heerlijke loungemuziek vanaf BAAI Breda. Hier mist nog iets toch? Voeg hier de E-Sups van Jobe aan toe en je hebt een onvergetelijke (zomer)dag. Maar het gaafste is dat je ze volledig elektrisch kan gebruiken. Heb jij een kater, ben je liever lui dan moe of niet super sportief, dan hebben ze de perfecte oplossing. Vanaf 2 tot 5 km/u lounge jij langs alle hippe terrasjes, culturele bezienswaardigheden en de mooiste natuurgebieden. Wel sportief en niet lui, dan mag je van ze ook zelf peddelen! Zoek jij dus een unieke ervaring op het water, maar vind je een kano echt te oubollig? Reserveer dan snel de unieke E-Sups. 

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Huren Urban E-bike vanaf €20,00 p.p.

Huren E-Sup vanaf €30,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Urban Junkies Sup & Ride

Hoeveel sterren geef jij Urban Junkies Sup & Ride?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Urban Junkies Sup & Ride te melden