Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Een goede mix van gezelligheid, ontspanning en comfort vlak bij de kust zorgt voor een oase van rust bij Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen. Het hotel ligt in een natuurrijk gebied op het uiterste puntje van Noord-Beveland in Zeeland. U vindt dit hotel met BLUE Wellnessresort Zeeland tussen de stormvloedkering, het Veerse Meer en het Banjaardstrand. 



De verschillende faciliteiten van Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen zorgen dag en nacht voor een veelzijdig verblijf. Van uitgebreide overnachtingsmogelijkheden in de ruime en comfortabele kamers en uzelf uitleven in de professionele fitnessruimte tot aan totale ontspanning in het luxe BLUE Wellnessresort en de prachtige omgeving verkennen op een e-bike of e-chopper. U vindt het hier allemaal. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk diner in het sfeervolle à la carte restaurant Kamperduinen of neem plaats op het terras. Aan alles is gedacht.


Faciliteiten

  • Strand dichtbij
  • Wellness gelegenheid
  • Restaurant
  • Prachtige omgeving
  • Luxe hotel


 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel Kamperduinen te melden