Resort Oesterdam

Een unieke vakantie in pure Zeeuwse rust en ruimte! Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, biedt Oesterdam Resort in alle opzichten bijzondere watervilla’s aan. Ruime woningen waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De Piet Boon woningen binnen Oesterdam Resort dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het resort als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. Naast de watervilla's heeft u ook de mogelijkheid te verblijven in de gloednieuwe en luxe hotel suites.


Samen met het gezin varen


Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Oesterdam Resort vindt u veel faciliteiten die uw verblijf compleet maken. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Dankzij de unieke ligging aan de Oosterschelde beschikken zij namelijk over vele watersportmogelijkheden. U kunt hier prachtige zeiltochten maken, de aquatische flora en fauna ontdekken tijdens een duiktocht of uw geluk beproeven met de hengel.

  • Jeu de boules
  • elektrische auto oplaadpunten
  • Boot-, kano- en SUPverhuur
  • Waterskiën en wakeboarden
  • Wellness
  • Paintball
  • Escape Room

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Resort Oesterdam

Hoeveel sterren geef jij Resort Oesterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Resort Oesterdam te melden