BLUE Wellness Stadspark

BLUE Wellness Stadspark is prachtig gelegen naast het centrum van Bergen op Zoom en bied je maar liefst 1500m2 aan luxueuze sauna- en wellnessfaciliteiten. Bij Wellness Stadspark staan beleven, ervaren en proeven centraal. Voel je thuis in dit gezellige en persoonlijke welllness complex.


Sauna's

Bij Blue Wellness Stadspark kan je genieten van verschillende sauna's zoals opgietsauna's of kruidensauna's. Ook de lavendelsauna is zeker een aanrader. De binnenzijde van deze sauna is uitgevoerd met planken van eerste klas vuren. Het dak van de sauna heeft een aantal schitterende oude, donkerkleurige boerenschuur balken. De temperatuur in de lavendel sauna bedraagt ca. 80 graden met een luchtvochtigheid van 0 tot 15 %, droog dus. Baden

Natuurlijk zijn er ook tal van baden in het Wellness centrum. Neem een duik in het rivierenbad of ga heerlijk relaxen in een van de whirlpools of in de jacuzzi. Ook kan je een douche nemen, een voetenbad of je kan naar het stoombad gaan. Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad is een perfecte aanvulling op onze andere sauna’s. Het stoombad heeft echter een lagere temperatuur. De luchtvochtigheid is een stuk hoger waardoor de huid zeer schoon wordt en de luchtwegen beter openstaan. Naast het klassieke reguliere “stoombad” is het ook mogelijk om een rasulbehandeling onder leiding van een sauna medewerker te ondergaan.


Horeca

Natuurlijk kan je hier ook genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant van het wellness centrum. De gerechten op de menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maken deze lounge/restaurant the place to be om culinair te genieten. 


Je dagje wellness verlengen met een luxe overnachting? Dat kan in het BLUE wellness Stadspark. Je loopt zo in je badjas door naar je hotelkamer. Je slaap namelijk in het inpandige Fletcher Wellness-Hotel Stadspark. De volgende ochtend geniet je ook nog eens van een uitgebreid ochtendbuffet. Als dat niet ontspannen is?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur geopend


Speciale openingstijden

11 t/m 15 april 2022 gesloten wegens werkzaamheden

2 december gesloten

24, 25, 26 en 31 december van 10:00 tot 18:00 uur

1 januari van 12:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna dagentree €22,50

Sauna avondentree €14,50


Verhuur & verkoop

Badlinnenpakket (badjas, 2 handdoeken en slippers) €17,95

Huur badjas € 7,95

Huur handdoekenset (twee handdoeken) €7,50

Koop badjas (diverse designs) €30,95

Koop hammamdoek (diverse designs) €15,50

Koop BLUE wellness slippers €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 0 Recensies over BLUE Wellness Stadspark

Hoeveel sterren geef jij BLUE Wellness Stadspark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van BLUE Wellness Stadspark te melden