Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Welkom bij Fletcher Wellness-Hotel Stadspark. Het hotel in Bergen op Zoom is de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en vertier. Geniet van de luxe wellnessfaciliteiten of ontdek de natuurrijke omgeving. Perfect voor een weekendje weg in eigen land!


Ontspannende faciliteiten

Wilt u er even tussenuit? Dan is Fletcher Wellness-Hotel Stadspark de perfecte locatie dankzij de diverse faciliteiten en unieke ligging. Zo kunt u bij BLUE Wellness Stadspark volledig tot rust komen. Voor meer inspanning brengt u een bezoek aan de fitnessruimte. Na een actieve dag kunt aanschuiven in het à la carte restaurant voor een uitgebreid diner.




Veelzijdige omgeving

Ook de omgeving van Bergen op Zoom biedt genoeg vertier tijdens een weekendje weg. De bosrijke omgeving leent zich perfect voor diverse fiets- en wandeltochten. Ook kunt u uitwaaien aan de prachtige Zeeuwse kust. Bovendien behoort een uitstapje naar de Belgische havenstad Antwerpen ook tot de mogelijkheden.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Wellness-Hotel Stadspark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Wellness-Hotel Stadspark te melden