RCN de Flaasbloem

Eruit zijn is goed voor onze gezondheid. De Flaasbloem is dé plek om jouw batterij weer van nieuwe energie te voorzien. De verblijven zijn helemaal van deze tijd. Het voelt nog een beetje als kamperen: dichtbij de natuur, maar met comfort. 


’s Morgens wakker worden van fluitende vogels of een zon die zich een weg door de bladeren baant: kamperen is op RCN de Flaasbloem een echte natuurbeleving. Op deze camping in Brabant zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet. Hierdoor is er voldoende afstand tussen de tenten en caravans. De plaatsen beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting en goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt.



Kies je voor een kampeerplek met privé-sanitair of een plaats met een eigen boomhut voor extra overdekt speelplezier? De optimale vrijheid ervaar je op De Wildenberg: een speciaal terrein van tien hectare ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. Je kunt hier met je tent heerlijk vrij kamperen met veel ruimte om je heen, een unieke kampeerervaring!


Faciliteiten

  • Recreatiemeer
  • Binnen-en buitenzwembad
  • Snackbar
  • Sportvelden
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over RCN de Flaasbloem

Hoeveel sterren geef jij RCN de Flaasbloem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

De nieuwste uitjes van september

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van RCN de Flaasbloem te melden