Avontura Breda

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel dan één van de leuke interactieve games op een enorm tablet.


Avontura is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Bij Avontura ben je namelijk aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met de kinderen te spelen en samen op avontuur te gaan. 
Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders zijn natuurlijk ook van harte welkom! (Groot)ouders hebben gratis entree, op het terras kun je, terwijl je zicht hebt op je (klein)kind, genieten van een hapje en een drankje. Het terras bestaat uit picknicktafels en (lounge)banken en er kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:45 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 1 jaar gratis

Begeleiding gratis


Doordeweeks

1 t/m 3 jaar €6,50

4 t/m 12 jaar €8,75


Weekend & Vakanties

1 t/m 3 jaar €7,00

4 t/m 12 jaar €9,25

 


0 Recensies over Avontura Breda

Hoeveel sterren geef jij Avontura Breda?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Avontura Breda te melden