Skateland Rotterdam

Dagje uit Skateland Rotterdam

Met 4200 m² oppervlakte en zo’n 25.000 bezoeken per jaar is Skateland Rotterdam een van de grootste skateparken van Nederland. Skateland biedt ook skatelessen aan tijdens de Skateweken. Deze week wordt georganiseerd voor iedereen tussen de 6 en 17 jaar, ongeacht je niveau.


Kinderfeestjes

Wil je het komende kinderfeestje een spannende draai geven? Kies dan voor een actieve en avontuurlijke middag bij Skateland, dé ultieme plek om te skateboarden, steppen en BMX’en. Onze indoor skatebaan biedt de perfecte setting voor een verjaardagsfeestje dat de kinderen nog lang zullen herinneren. Of je nu een ervaren skater bent of voor het eerst op een board staat, Skateland is geschikt voor alle niveaus!


Geen stress over planning! Skateland biedt feestmogelijkheden op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tijdens onze reguliere openingstijden. Kies de dag en tijd die het beste in jouw schema past, en laat ons de rest regelen! Maak je kinderfeestje compleet met een persoonlijke instructeur. Deze begeleidt de kinderen gedurende een uur en leert hen de fijne kneepjes van het skaten, steppen of BMX’en. Een leerzame én leuke toevoeging aan het feest!


Kies ervoor om te skaten tijdens je kinderfeest


Tussendoor kunnen de kinderen even uit te rusten in de kantine of op het terras met patat, snack, een drankje en/of een ijsje. Je kunt op je gemak in de kantine of op het terras een kopje koffie of thee komen drinken en tegelijkertijd naar de verrichtingen van de kinderen kijken. Bij Skateland draait alles om plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen. Kom en vier samen met ons het perfecte kinderfeestje op wielen!


 

 

Openingstijden

Lessen op vaste weekelijkse tijden

Skateweek in schoolvakanties


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het product.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Skateland Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Skateland Rotterdam

Piekstraat 45
3071EL Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

010-2908990

Klik hier om onjuiste gegevens van Skateland Rotterdam te melden