Sixsec virtual reality arcade

Droom jij ervan om als Max Verstappen te scheuren in een formule 1-auto, terwijl je de trillingen, geluiden ้n adrenaline door je hele lichaam voelt? Ontsnap uit ้้n van de negen escape rooms. Om vervolgens als een echte waaghals een VR-game in te stappen, terwijl je over een plank balanceert of een levensecht spel speelt? Bij Sixsec in Den Haag kan het!


VR Racen

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om over het circuit van Zandvoort te racen? Bij Sixsec in Den Haag kun je ervaren hoe je jouw eigen virtual reality F1-race rijdt! De locatie is voorzien van vier VR-race simulators. Zodra je instapt, de VR-bril opzet en je stuur vastpakt, ben je in no time op jouw favoriete circuit!
VR Games

Wil jij even ontsnappen uit de dagelijkse sleur en ben je benieuwd hoe het is om de virtuele wereld in te stappen? Ze bieden meer dan 100 verschillende VR-games; voor jong en oud! Zo kun je avontuurlijke en griezelige spellen spelen of jouw eigen hamburgers bakken met behulp van de joysticks. Ga een gevecht aan met de engste zombies of wandel op enorme hoogte over een smalle plank… Durf jij het aan?


VR Escape room

Heb jij alle Escape Rooms in de regio al uitgeprobeerd? Dan is het tijd om de virtuele wereld in te stappen! De Virtual Reality Escape Rooms bieden een unieke ervaring. Kies uit acht verschillende Escape Rooms en ervaar hoe spannend het is om te ontsnappen uit een compleet andere wereld! Kun je nog geen keuze maken? Laat je dan door Sixsec adviseren. Je hoeft bij je reservering nog geen keuze door te geven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag geopend van 12:00 tot 21:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR Racen

  • 1 persoon €29,50
  • 2 personen €59,00
  • 3 personen €88,50
  • 4 personen €118,00


VR Games

  • 60 minuten €28,50 p.p.


VR Escape room

  • 2 personen €72,00 
  • 3 personen €110,00
  • 4 personen €140,00

 


0 Recensies over Sixsec virtual reality arcade

Hoeveel sterren geef jij Sixsec virtual reality arcade?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sixsec virtual reality arcade te melden