Five Zenses

In de prachtige (veen)weidse weilanden middenin het Groene Hart, ligt wellness centrum Five Zenses. Het wellness verblijf is volledig ingericht om tot in de kleinste details de unieke, meest complete relax ervaring te creëren. De individuele ingrediënten vind je elders ook, maar hier zijn al deze ingrediënten gecombineerd in één behandeling waarin echt alles zit: Een Finse languit-lig sauna met kussens en matrassen, heerlijke opgietingen, ontspanningsmassage op een superzachte verwarmde tafel, infrarood dieptelicht met professionele apparatuur, hele speciale muziek, rustgevende geuren, verzorgende oliën, en puur-natuurlijke heilzame kruiden met uitzicht op een beschermd natuurgebied in een binnen- en buitenverblijf met volledige privacy…



Wellness voor kinderen: Sauna en massage

Een sauna voor kinderen jeugd / jongeren / pubers / adolescenten / tieners / (jong)volwassenen, kortom iedereen tussen (ongeveer) 6 en 18 jaar. 


Hoe ziet een sessie er bijvoorbeeld uit? Je begint met de heerlijk sauna ronde, speciaal op  kindertemperatuur. Terwijl jij en een volwassene rustig op je sauna bedje met matras liggen wordt er voor een opgieting met een lekker geurtje en een warm wapper-windje gezorgd. Daarna volgt een massage-workshop waar de volwassene leert het kind te masseren, zodat jullie thuis ook lekker samen aan de slag kunnen. Tot slot krijgt het kind nog een echte ontspanningsmassage, terwijl je heerlijk wegdroomt onder de infrarood lampen. Daarna moeten de kinderen vaak slapend in de auto worden getild :)



De volwassene kan ten alle tijden samen bij het kind blijven. Tijdens de ontspanningsmassage van het kind kan de volwassene ook ervoor kiezen de sauna nog eens te bezoeken op volwassenen temperatuur. 


Voor groepjes met meerdere kinderen en/of volwassenen kan het programma op maat worden gemaakt.


Tieners en speciale situaties

Naast heel veel blije kinderen ontvangen ze hier ook kinderen met een verhaal. Die bijvoorbeeld door een moeilijke situatie minder lekker in hun vel zitten. Voor hen doen wordt extra hun best gedaan zodat ook zij een ontspannen moment kunnen beleven. Mocht je zo'n kind hebben en je financiële situatie laat de vraagprijs niet toe, neem dan toch contact op met Five Zenses. 



 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering.

De meeste afspraken worden tussen 19:00 en 21:00 uur gepland of in het weekend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Saunameester en blokhut voor 2 tot 2,5 uur

1 volwassenen en 1 kind: €50,00

3 of 4 personen: €75,00



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Five Zenses

Hoeveel sterren geef jij Five Zenses?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De nieuwste uitjes van september

De nieuwste uitjes van september

Dit zijn de uitjes die we de afgelopen weken hebben toegevoegd.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Five Zenses te melden