Pannenkoekenboot Rotterdam

(4/5)  1 recensies

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbij komt.

 

Op de Pannenkoekenboot vind je een ideale ervaring voor een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s in Rotterdam. Er zijn diverse rondvaarten met pannenkoekenarrangementen voor jong en oud. Je boottocht is ook met andere activiteiten als een splashtour, midgetgolf, lasergame of een bezoek aan de Euromast te combineren.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

75 Minutenvaart

Volwassenen €19,50

Kinderen 3 t/m 11 €14,50

 

Familie Cruise

Volwassenen €27,50

Kinderen 3 t/m 11 €22,50

 

Pancake Cruise

Volwassenen €27,50

Kinderen 3 t/m 11 €22,50

 

Kinderfeestje

Volwassenen €19,50

Kinderen 3 t/m 11 €20,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Pannenkoekenboot Rotterdam

(Pagina 1 van 1)

 

Kasper   -   07-08-2015

07-08-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Op een mooie zomerse namiddag na een spelletje midget golf hebben we een tochtje gemaakt op de pannenkoekenboot. Alles was prima geregeld, de pannenkoeken lekker en de bediening erg vriendelijk. Er was zelfs een ballenbak voor de kleintjes. Het enige wat mijns inzien ontbrak was een gesproken toelichting op de bezienswaardig heden van Rotterdam waar we langs voeren. Dat zou voor iedereen boeiend en leerzaam kunnen zijn.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenboot Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenboot Rotterdam te melden