Escape Tours Leeuwarden

Met de Escape Tour Leeuwarden belanden jullie in het jaar 1664 en kruipen jullie in de huid van de stadhouder van Friesland: Willem Frederik van Nassau, alias de pechvogel. Willem hield nogal van vrouwen wat hem dit keer duur kwam te staan. Na een affaire met de zus van zijn vrouw was hij zijn leven niet meer zeker, zijn woeste zwager had een klopjacht op hem geopend in Leeuwarden. Dus moest hij op zoek naar de geheime uitgang!


De klopjacht kwam voor hem onverwacht dus moest Willem in alle haast zijn huis verlaten. Zonder enige voorbereiding dwaalde hij door de stad, op zoek naar aanwijzingen om de geheime uitgang van Leeuwarden te vinden. Hij had nog maar 2 uur de tijd, want zijn woeste zwager zat hem inmiddels op de hielen.




Ook jullie krijgen 2 uur de tijd. Ga op zoek naar de uitgang, beantwoord alle vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Leeuwarden! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame van Leeuwarden! De zoektocht begint bij de St. Bonifatiuskerk, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Leeuwarden

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Leeuwarden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Leeuwarden te melden