Fletcher Hotel Heidehof

Voor een heerlijke vakantie in prachtige natuur bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof aan het juiste adres. Het hotel in Heerenveen beschikt over diverse faciliteiten voor een onbezorgd en sportief verblijf. Zo zijn er drie tennisbanen en is er een jeu-de-boulesbaan.


Na een sportieve dag kunt u culinair genieten bij Restaurant Heidehof. De keuken is Frans georiënteerd, maar u vindt ook typisch Fryske gerechten op de kaart. Staat het mooie weer het toe om naar buiten te gaan? Kom dan lekker dineren op het terras met uitzicht op de tennisbanen. Na een heerlijk diner kunt u in de hotelbar Ûnder Wetter nog terecht voor een ‘afzakkertje’.


Sportief verblijf

Naast de sportieve faciliteiten van Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof biedt ook de omgeving genoeg sportief vertier. Vanuit het hotel in Heerenveen kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken door bijvoorbeeld het natuurgebied van het Drents-Friese Wold. Wilt u graag genieten op het water? Dan kunt u heerlijk gaan zeilen op de Friese meren. Kortom, het hotel en de omgeving heeft u genoeg te bieden.

 

 0 Recensies over Fletcher Hotel Heidehof

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Heidehof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Heidehof te melden