Vakantiepark De Kuilart

(1.3/5)  3 recensies

Vakantiepark De Kuilart heeft de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en uiteraard te watersporten. De waterrijke omgeving zal daarom ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie!


De verschillende vakantiehuizen op het park zijn voor alle vakantiegangers geschikt. Te denken valt aan een ruime stacaravan of bijvoorbeeld een luxe water villa. De vijfsterren camping biedt u als kampeerder ruime plaatsen. Zo zijn er mooie plekken aan het water, maar ook plaatsen met eigen sanitair. Bovendien maken de faciliteiten zoals het grand café, het zwembad, de bootverhuur en als laatste de speeltuin het plaatje compleet!


Daarnaast vertrekt er vanaf de kade zo nu en dan ook nog een Friese zeilpraam. Dit voor een mooie tocht over de Fluessen en u mag mee! Kortom, bent u op zoek naar een mooi vakantiepark met camping aan het water. Een park dat bovendien is voorzien van vele faciliteiten en een prachtige omgeving? Dan bent u op De Kuilart aan het goede adres!

 

 


3 Recensies over Vakantiepark De Kuilart

(Pagina 1 van 1)

 

"Niets contant betalen waar we voorkwamen kon niet doorgaan "

kees   -   09-08-2021

09-08-2021

"Niets contant betalen waar we voorkwamen kon niet doorgaan "

Ze beloven gouden bergen betaald er ook dik voor en met een simpele smoes komen ze er onderuit


"Boot gehuurd"

Jelmer   -   28-07-2021

28-07-2021

"Boot gehuurd"

Boot gehuurd in de zomer. we zagen een week van tevoren dat het op de betreffende dag ging onweren en het noodweer was. Ruim om tijd gevraagd of de dag ook verzet kon worden. We hoefden geen geld terug of iets, maar verzetten zou al heel mooi zijn. Niets was mogelijk, we moesten maar gewoon die dag komen, er werd niet meegedacht. Hier komen we nooit weer!!

Lees verder  


"Putten en modder op onze plaats"

Jp   -   23-06-2021

23-06-2021

"Putten en modder op onze plaats"

Als we aankwamen waren er allemaal putten op de plaats ze hebben het opgevuld met zand wat ik niet goedkeurde dit was problemen verder zoeken Driemaal een moderbad gehad onder het zeil van de tent lopen we gewoon op blubber plaatjes onder de inboedel plaatsen of die zakken gewoon weg wat er nog bij komende is de vieze geur van de blubber in en buiten de tent heb het gehad ben zwaar ontgoocheld opruimen en alles eerst poetsen voor het kan ingeladen wordt we gaan een week eerder weg weg vacantie Ben akkoord het was slecht weer maar dit kon de kamping voorkomen De kampeerders naast ons Nederlanders hadden het zelfde probleem bij hen is er een oplossing voor gedaan Een werknemer is komen kijken en gevraagd aan de verantwoordelijke om te komen kijken hoe slecht we er voorstaan ja die stuur zijn kat alles is betaald maken zij geen zorg over Is het omdat we Belgen zijn dan zijn ze mis we we wonen in Nederland zo dit zeg genoeg voor mij Heb altijd vriendelijk geweest aan de receptie voor het te melden zo dit is de oorzaak niet dat ze me niet helpen de vraag is waarom de mensen hun vakantie naar de knoppen helpen Sorry kuilart tot nooit meer

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark De Kuilart?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark De Kuilart te melden