Summio Buitenplaats De Hildenberg

Gelegen nabij het schitterende Nationaal Park Drents-Friese Wold, bevindt zich Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha. Dit ruim opgezette vakantiepark in Friesland biedt een oase van rust en natuur voor alle natuurliefhebbers. Zowel jong als oud zal zich hier volop kunnen vermaken, zowel op het park zelf als in de veelzijdige omgeving van deze prachtige provincie. Ontdek de luxe vakantiewoningen en creëer samen met je partner, familie of vrienden onvergetelijke momenten van pure ontspanning en plezier.


Vakantiehuis Keizersmantel


Op zoek naar een bestemming voor een ontspannen vakantie te midden in de prachtige Friese natuur? Laat je betoveren door de royale, vrijstaande vakantiewoningen van Summio Buitenplaats De Hildenberg. Dit uitgestrekte park biedt accommodaties voor 6 en 8 personen, ideaal voor gezinnen en groepen. Voor golfliefhebbers is de 9-holes golfbaan op het park een absolute must-visit! De jongste gasten zullen zich uitstekend vermaken in de indoor speeltuin. Wil je de omgeving verkennen? Huur dan een fiets bij de fietsverhuur en maak een uitgebreide tocht door het betoverende Nationaal Park Drents-Friese Wold, een van de meest prachtige natuurgebieden van Europa! Ben jij klaar voor een onvergetelijke tijd hier?


Faciliteiten

  • Indoor speeltuin
  • Grand Café
  • Golfbaan
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Buitenplaats De Hildenberg

Hoeveel sterren geef jij Summio Buitenplaats De Hildenberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Buitenplaats De Hildenberg te melden