Brinckerduyn

In het hart van de Friese natuur, vind je 34 premium vakantiewoningen in een eigentijdse en authentieke omgeving. Voorzien van meest state-of-the-art innovaties kun je volledig duurzaam genieten van de pure natuur en alle luxe. Hier is alles binnen handbereik. Een uitgestrekt natuurpark voor het eindeloze buiten, maar ook de luxe van een eigen zwembad of een wijnklimaatkast voor die ontspannen borrel. De combinatie van luxe premium, kleinschalige aandacht en de weelde van de natuur noemen ze Green Boutique.




Luxe en natuur

Een schijnbaar contrast en tegelijk precies waar we naar zoeken. De onverwachte combinatie van back- to-basic én high-tech. Van premium én puur en van inspanning én ontspanning. Dat schuren van deze contrasten maakt ons tot wie we zijn. Het maakt Brinckerduyn.



Faciliteiten

  • Clubhuis
  • Yogatuin
  • Sportvelden
  • Kinderjungle
  • Jeu de boule baan


 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Brinckerduyn

Hoeveel sterren geef jij Brinckerduyn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Brinckerduyn te melden