Oranje Hotel Leeuwarden

(4/5)  2 recensies

Al meer dan 140 jaar is het Oranje Hotel een icoon in Leeuwarden. Gelegen aan de rand van het historische centrum, recht tegenover het treinstation, biedt het hotel een combinatie van traditie en moderniteit. De kamers zijn stijlvol en eigentijds, uitgerust met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen. Verken de prachtige stad en keer vervolgens terug om te ontspannen in de lounge of op het zonnige terras, onder het genot van een kopje koffie of een ander verfrissend drankje. Maar ze begrijpen het volkomen als je het moeilijk vindt om je uiterst comfortabele kamer te verlaten.


Executive kamer


Vanuit het Oranje Hotel Leeuwarden wandel je zo naar het stadscentrum en kun je de winkelstraten en musea verkennen. Geniet van een kop thee in een van de cafés of maak een mooie stadswandeling door Leeuwarden.


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Parkeergarage
  • Fietsverhuur
  • Verwarmd terras
  • Lounge
  • Hotel bar

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Oranje Hotel Leeuwarden

(Pagina 1 van 1)

 

"Voor herhaling vatbaar"

Debby   -   04-03-2024

04-03-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Voor herhaling vatbaar"

Een fijne overnachting midden in Leeuwarden. Het grootste gedeelte van Leeuwarden was goed lopend te bereiken. Het hotel was fijn en de kamer was mooi. Ik vond het heel fijn om daar binnen te komen en het personeel was heel vriendelijk. Mochten we ooit weer eens naar Leeuwarden gaan is dit hotel zeker weer een optie.

Lees verder  


"Netjes met vooral goede service"

Wouter   -   29-02-2024

29-02-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Netjes met vooral goede service"

Een fijne overnachting gehad in het Oranjehotel in Leeuwarden. We zijn voornamelijk lekker op pad geweest om de omgeving te ontdekken maar als we in het hotel waren was het meer dan prima. Goed bed, fijne kamer en vooral de service beviel goed. Lekker ontbeten en er kan rekening gehouden worden met veel dieetwensen. Helaas is het parkeren niet inbegrepen dus dit zorgt wel voor extra kosten. Er zijn wel laadmogelijkheden op de parkeerplek dus dat is fijn.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Oranje Hotel Leeuwarden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Oranje Hotel Leeuwarden te melden