Summio Havenresort Terherne

Direct aan de jachthaven van Terherne bevindt zich Summio Havenresort Terherne. Ontwaak met een prachtig uitzicht op de deinende bootjes vanuit je havenwoning en omarm de schitterende omgeving, perfect geschikt voor een watersportvakantie. Verken de Friese natuur en ontdek talloze activiteiten voor zowel jong als oud. Van uitgestrekte polderlandschappen tot levendige steden in de buurt; er valt genoeg te ontdekken! Op dit vakantiepark in Friesland geniet je samen met je partner, familie of vrienden van hoogwaardige quality time.


Varen in een bootje door de haven


Op dit vakantiepark in Friesland biedt het Sneekermeer geweldige watersportmogelijkheden. Ga zeilen, windsurfen, kajakken of huur een sloep of zeilboot en verken de prachtige wateren van Friesland. Ook kun je genieten van heerlijke fietstochten langs het Sneekermeer, waarbij je onderweg kunt picknicken. Met je eigen bootje kun je aanmeren bij je eigen havenwoning op Summio Havenresort Terherne. Of je nu een ervaren watersporter bent of gewoon wilt ontspannen, hier is voor ieder wat wils.


Faciliteiten

  • Eigen jachthaven
  • Wasserette
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Havenresort Terherne

Hoeveel sterren geef jij Summio Havenresort Terherne?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Havenresort Terherne te melden