Summio Vakantiepark It Wiid

Gelegen aan het Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland, biedt Summio Vakantiepark It Wiid een waterrijke omgeving verdeeld over 6 schiereilandjes. De omliggende natuur is ideaal om tot rust te komen of om sportieve outdoor activiteiten te beleven. Met meer dan 50% van het gebied bestaande uit water, is Friesland een paradijs voor watersportliefhebbers. Leg een bootje aan bij je vakantiewoning en verken de Friese meren, of breng een bezoek aan de sfeervolle steden zoals Leeuwarden en Heerenveen voor een gezellig dagje uit. Ervaar een onvergetelijke tijd op dit vakantiepark in Eernewoude! 


Varen


Tijdens een verblijf op Summio Vakantiepark It Wiid word je omgeven door prachtige meren, adembenemende natuurgebieden, Friese dorpen en levendige steden. Het park ligt direct aan het Nationaal Park De Alde Feanen, met een gevarieerd landschap van moerasbossen, meren, weiden, veengronden, rietlanden en graslanden. Hier vind je maar liefst 450 soorten planten en meer dan 100 vogelsoorten, waaronder de majestueuze zeearend. Kun jij de Big Five van De Alde Feanen spotten? Of je nu op zoek bent naar leuke uitstapjes, watersportavonturen of gewoon ontspanning aan het water, dit vakantiepark in Eernewoude biedt de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie!


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Broodjesservice
  • Recreatieplas
  • Vismogelijkheid
  • Indoor tennisbaan
  • Speeltuin

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Vakantiepark It Wiid

Hoeveel sterren geef jij Summio Vakantiepark It Wiid?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Vakantiepark It Wiid te melden