Supfun Zaanstad

Suppen is een total work-out en leuk om te doen. Vanaf de kant ziet het er misschien lastig uit, maar in de praktijk is suppen best laagdrempelig. Ze verhuren 12 SUP's voor verschillende niveaus en maten. Je valt niet zomaar in het water. Heb je nooit gesupt? Komt goed.  Supfun geeft een instructie voordat je het water opgaat. Voor wie liever zit op een SUP is het mogelijk om te kajakken met een kajak zitje en bijbehorende peddel.Supfun vindt het leuk om mensen kennis te laten maken met suppen in combinatie met de prachtige polder in en het mooie dorp Westzaan. Je peddelt door een natuur mozaïek met weidevogels, koeien, molens, knotwilgen en Zaanse houten huizen. Geniet op een SUP van het kabbelende water en de weidsheid van het landschap en gun je je geest even rust. Je kunt natuurlijk in je eentje suppen maar het is ook een leuke sociale activiteit samen met vrienden, familie of met je team. Bij Supfun staat plezier voorop!
Routes

Er zijn meer dan 10 routes uitgezet. Deze variëren van 3,5 km tot 11 km (o.a. het ultieme “rondje Westzaan”). Voor een gemiddeld rondje ben je ongeveer 2 uur onderweg. Een rondje Westzaan is al snel 4 uur. Je kunt natuurlijk ook een uurtje suppen als je het eerst even wilt proberen.


Tours

Op aanvraag kan Supfun bij minimaal 4 personen een natuurtour of sunset tour begeleiden. Een absolute aanrader! Thijs vertelt je van alles over de flora en fauna in de polder en bijbehorende historie.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 13:00 tot 22:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 22:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur €12,00

2 uur €20,00

3 uur €30,00

1 dagdeel van 4 uur €35,00

2 uur natuurtour onder begeleiding €25,00

 


0 Recensies over Supfun Zaanstad

Hoeveel sterren geef jij Supfun Zaanstad ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Supfun Zaanstad te melden