Boot Huren Amsterdam

Boot Huren Amsterdam verzorgt al 10 jaar unieke boottochten door de grachten van Amsterdam. Vanaf een boot beleef je de stad op een unieke manier. Tijdens onze boottochten kom je onder andere langs De Magere Brug, het Scheepvaartmuseum en het IJ.

 

De ervaren schippers kennen de stad als geen ander, ze nemen u mee naar bijzondere bezienswaardigheden in Amsterdam. Varen in Amsterdam wordt nog mooier met de arrangementen van Boot Huren Amsterdam. Denk aan een luxe 3-gangen diner, een high tea, een gezellige borrel, een lekkere lunch of varen met de barbecue boot.

 

Voor grote evenementen in de stad reserveert u ook een boottocht bij Boot Huren Amsterdam, bijvoorbeeld op Koningsdag of de Canal Pride. Verder is er een speciale route voor het jaarlijkse Amsterdam Light Festival, tijdens deze nachtelijke vaartocht komt u langs alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival, een magische ervaring.

 

De boten van Boot Huren Amsterdam lenen zich goed voor grotere groepen, ideaal voor familiefeesten, bedrijfsuitjes en zelfs bruiloften. Kortom, varen met Boot Huren Amsterdam is een unieke (her)beleving van de Amsterdamse grachten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Voor reserveringen: maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sloep huren vanaf €179,00 per uur

Salonboot vanaf €183,20 per uur

Rondvaartboot €316,00 per uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boot Huren Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Boot Huren Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Boot Huren Amsterdam te melden