Boot Huren Amsterdam

Boot Huren Amsterdam verzorgt al 10 jaar unieke boottochten door de grachten van Amsterdam. Vanaf een boot beleef je de stad op een unieke manier. Tijdens onze boottochten kom je onder andere langs De Magere Brug, het Scheepvaartmuseum en het IJ.

De ervaren schippers kennen de stad als geen ander, ze nemen u mee naar bijzondere bezienswaardigheden in Amsterdam. Varen in Amsterdam wordt nog mooier met de arrangementen van Boot Huren Amsterdam. Denk aan een luxe 3-gangen diner, een high tea, een gezellige borrel, een lekkere lunch of varen met de barbecue boot.

Voor grote evenementen in de stad reserveert u ook een boottocht bij Boot Huren Amsterdam, bijvoorbeeld op Koningsdag of de Canal Pride. Verder is er een speciale route voor het jaarlijkse Amsterdam Light Festival, tijdens deze nachtelijke vaartocht komt u langs alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival, een magische ervaring.

De boten van Boot Huren Amsterdam lenen zich goed voor grotere groepen, ideaal voor familiefeesten, bedrijfsuitjes en zelfs bruiloften. Kortom, varen met Boot Huren Amsterdam is een unieke (her)beleving van de Amsterdamse grachten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Voor reserveringen: maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 tot 17:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sloep huren vanaf 179,00 per uur

Salonboot vanaf 183,20 per uur

Rondvaartboot 316,00 per uur

 


0 Recensies over Boot Huren Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Boot Huren Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Boot Huren Amsterdam te melden